Nieuws

Gewonde na forse aanrijding op Paralleldreef

Donderdagmiddag heeft op de Paralleldreef een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus.
De bestelbus botste door een nog onbekende oorzaak tegen een personenauto waarna deze tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De vrouwelijke inzittende raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij. De inzet van het Mobiel Medisch Team bleek niet nodig te zijn. Door het ongeval was de Paralleldreef richting de Havendreef lange tijd afgesloten. Een berger heeft de auto’s afgevoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse de situatie in kaart gebracht en zal verder onderzoek doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *