Nieuws

Man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij fatale brand

Uitslaande woningbrand Paulus Potterstraat (10)Vrijdagavond heeft de politie een 32-jarige man aangehouden inzake het onderzoek naar de woningbrand aan de Paulus Potterstraat in de nacht van dinsdag op woensdag 7 januari. De man uit Almere wordt verdacht van betrokkenheid bij deze brand. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt dinsdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. Eerder werd al besloten het onderzoek uit te breiden naar aanleiding van bevindingen die rechercheurs aantroffen in de woning. Het uitgebreide rechercheonderzoek is verder nog in volle gang. Meerdere rechercheurs werken aan deze zaak.

Een gedachte over “Man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij fatale brand

  • Moordenaar! Mag nooit meer vrijkomen deze gevaarlijke gek!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *