Persberichten

Man duwt berovers van zich af op Geinplein

politiepersOp zondagochtend 11 januari werd een 25-jarige man bedreigd met een steekwapen op het Geinplein. De daders gingen er zonder buit vandoor. De politie zoekt getuigen. Rond 05.45 uur liep het slachtoffer op het Geinplein toen hij werd aangesproken door twee mannen, in donkere kleding, op een zwarte scooter. Zij eisten dat hij zijn geld en waardevolle spullen moest afgeven. Het slachtoffer werd hierbij bedreigd met een steekvoorwerp, maar weigerde de spullen af te staan. Hierop duwde hij de mannen weg en wist weg te rennen. Ondanks dat de mannen op de scooter het slachtoffer nog korte tijd achtervolgden wist hij te ontkomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen
De politie zoekt getuigen van deze bedreiging en poging tot beroving. Getuigen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *