Persberichten

Twee mannen verdacht van (poging) inbraak aangehouden

PB_0006Twee 18-jarige mannen uit Almere zijn zaterdag 10 januari aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van (poging) inbraak in een woning aan de Joris Ivenslaan. Het tweetal zit vast voor onderzoek en verhoor.

Om 01.30 uur kregen agenten een melding van een getuige die zag dat twee mannen ‘rommelden’ aan de voordeur van een woning. Men vermoedde een inbraak en alarmeerde de politie direct via het alarmnummer 1-1-2. Toegesnelde agenten troffen in een speeltuintje op de Viscontistraat twee mannen aan die voldeden aan het doorgegeven signalement. In hun nabijheid werd een rugtas gevonden met inbreekgereedschap.

Onderdelen slot gevonden
Uit onderzoek van de woning bleek dat twee cilinders uit sloten van de nog afgesloten voordeur waren gehaald. Op de hoek Viscontistraat met de Joris Ivenslaan werden onderdelen van de sloten/cilinders aangetroffen. Alle goederen zijn voor sporenonderzoek in beslag genomen. Het onderzoek tegen het tweetal wordt voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *