Persberichten

Politie lokt fietsendief in de val

PolitielogoMaandagmiddag 1 december kon na een surveillance actie van agenten een fietsendief worden aangehouden.

In verband met verschillende fietsendiefstallen rondom het Saffraanplein werd een surveillance actie ingezet. Hierbij werden twee fietsen (die op slot zaten) geplaatst en gingen agenten op de uitkijk staan. Al vrij snel daarna werd één van de fietsen gestolen. Agenten gingen achter de man aan en konden hem, 44 jaar uit Almere, bij zijn woning aanhouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

Een gedachte over “Politie lokt fietsendief in de val

  • Kan de politie dit ook aub doen bij dichterhof? Hier wordt je fiets ook gestolen, zo binnen een paar uur al dan niet paar dagen. Letterlijk elke avond wordt hier gejat en iedereen die hier woont is z’n fiets eens gestolen op de plek hier!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *