Nieuws

Persoon gewond na instorten gevel slooppand

Een persoon is woensdagmiddag gewond geraakt nadat een gevel van een slooppand in de Molenbuurt is ingestort. De persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 12:30 uur stortte de gevel van een slooppand aan de Oliemolenstraat tijdens sloopwerkzaamheden naar beneden. Een persoon die aan het werk was kwam onder het puin terecht. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de persoon door omstanders al onder het puin vandaan gehaald.

Het MMT uit Rotterdam is met de traumahelikopter bij het ongeval geland om hulp te verlenen. De persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bouw en woningtoezicht komt ter plaatse om te beoordelen of het pand in de huidige staat nog veilig is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *