Kort nieuws

Politie zoekt naar getuigen van “vastgebonden persoon”

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie een melding dat een persoon vastgebonden zou zijn aan een boom in Almere Buiten. Toen agenten ter plaatse kwamen lag er alleen een trui.

Op zondag 24 oktober 2021 omstreeks 00.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er opĀ  het Piet Moeskopspad ter hoogte van de Sportlaan een persoon vastgebonden zou zijn aan een boom met iets in zijn mond. Direct werden meerdere eenheden aangestuurd. Ter plaatsen troffen de agenten enkel een trui op de grond aan.

Politie zoekt getuigen

Het is onbekend hoe het met deze persoon gaat. Het is niet bekend of het om een misdrijf gaat of een of andere ontgroeningsgrap. De politie neemt dit soort meldingen uiterst serieus en komt daarom graag in contact met mensen die iets gezien hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *