Persberichten

Achtervolging vanuit Huizen stopt in Parkwijk, politie lost waarschuwingsschot

PB_0006In de nacht van zondag 30 november op maandag 1 december loste de politie een waarschuwingsschot toen verdachten van een inbraak wilden vluchten. Twee mannen werden aangehouden.

Rond 02.00 uur kwam de melding van een inbraak aan de Godelinde in Huizen. Een getuige zag hoe een aantal personen in een auto stapten en vluchtten, noteerde het kenteken en schakelde de politie in. Bij de A27 zagen agenten het voertuig rijden en zetten de achtervolging in. Deze ging richting Almere, waar de auto werd gevolgd door de Danswijk en Tussen de Vaarten. Op het Esdoornplantsoen stopte de auto en wilden de verdachten vluchten. Hierbij werd een waarschuwingsschot gelost en konden twee mannen worden aangehouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *