Nieuws

Gewapende overval op tankstation Molenbuurt

Donderdagmiddag heeft een man het BP tankstation aan de Molenweg in de Almeerse Molenbuurt overvallen. Er is een burgernet actie gestart om de gewapende overvaller te vinden. 

Rond half één vanmiddag is het BP tankstation door een gewapende man overvallen. Naar de man van circa 20 tot 25 jaar oud is direct een zoekactie gestart. Daarbij wordt gebruik gemaakt van burgernet om de dader te vinden. Na de overval is hij weggefietst op een bruine fiets.

Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de buit en stelt sporen in de winkel veilig. Er is ook in de directe omgeving met behulp van een hond naar sporen gezocht. Daartoe zijn delen van de Oliemolenstraat en het Windvangpad enige tijd afgezet geweest.

Het is niet de eerste keer dat het tankstation is overvallen. Op 8 Augustus was hetzelfde tankstation ook al overvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *