Kort nieuws

Blikschade en file op de Hogering

Dinsdagochtend kwamen rond kwart over acht drie personenauto’s met elkaar in botsing op de Hogering. De aanrijding gebeurde ter hoogte van de Muziekdreef in de richting van de A6. Volgens de eerste alarmering zou er een gewonde zijn gevallen, maar ter plaatse bleek dat niet het geval te zijn. Er was alleen sprake van blikschade.

De drie auto’s blokkeerden de linker rijstrook waardoor er een flinke file ontstond. Op het drukste moment sloot men al bij de Markerdreef aan in de file.

De politie zorgde ter plaatse voor beveiliging van de plaats van het ongeval en assisteerde bij het afwikkelen van de formulieren. Het heeft enige tijd geduurd voordat de weg weer kon worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *