Persberichten

Jongen (12) mishandeld en beroofd

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Op maandag 15 december vond een straatroof plaats aan de Johannes Vermeerstraat. De verdachten zijn gevlucht.

Een 12-jarige jongen uit Almere liep rond 16.00 uur samen met een vriend over de Johannes Vermeerstraat toen hij door 3 jongens werd mishandeld en bestolen. Het slachtoffer kreeg een duw, zijn keel werd dichtgeknepen en hij moest zijn jas uittrekken. Vervolgens werd ook de telefoon van het slachtoffer uit zijn broekzak gehaald. De verdachten sloegen hierna op de vlucht en het slachtoffer deed aangifte bij de politie.

Iets gezien?

De politie is op zoek naar de verdachten. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die kan leiden tot het oplossen van deze zaak, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Een gedachte over “Jongen (12) mishandeld en beroofd

  • Dat bedoel ik nou boven de Oceaan dumpen opgeruimd staat netjes

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *