Nieuws

Overval op Albert Heijn in Muziekwijk

Een filiaal van Albert Heijn in de Muziekwijk is zondagmiddag overvallen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

De overval vond rond 15:50 uur plaats op de Albert Heijn aan de Rimsky-Korssakovweg. De overvaller zou de winkel zijn binnengelopen met een steekvoorwerp en vervolgens zijn gevlucht. Het is niet bekend of bij de overval iets is buitgemaakt.

De supermarkt is ondanks de overval nog wel geopend voor klanten. De politie is een zoekactie gestart naar de overvaller. De politie heeft om 16:45 uur een burgernetbericht verspreid met een signalement. De politie zoekt naar twee personen.

Update: Voor de overval op Albert Heijn vond er eerst een poging tot overval plaats op de Domino’s Pizza. De politie zoekt naar getuigen.

6 gedachten over “Overval op Albert Heijn in Muziekwijk

 • Jammer dat pas na een uur een Burgernetbericht gestuurd is

  Beantwoorden
 • Jammer dat niet word gemeld dat de overval begon in het domino’s filiaal naast Albert Heijn, en dat daarna de Albert Heijn aan de beurt was. Door de snelle reactie van de Domino’s werknemers, was de politie snel ter plaatse.

  Beantwoorden
  • Politie snel ter plaatse?
   Ik was in de Albert Heijn tijdens de overval. Daar is om 15:53 naar 112 gebeld (ik stond naast degene die belde). Ik vond toen al dat het erg lang duurde voordat de politie er was want het politiebureau zit op max. 3 minuten rijden via de busbaan.
   Maar als de politie al gebeld was door Domino’s, was dat dus nog een aantal minuten eerder dan in AH, de politie kwam pas rond 16:05 ter plaatse
   Dat is een kwartier, voor zo’n spoedgeval….
   er hadden heel wat doden/gewonden kunnen vallen in dat kwartier…..

  • Waarom word de huidskleur niet vermeld van de daders van de overvallen, dat zoekt wat makkelijker, dus blank of bruin of licht getint etc

 • Onschuldige burger

  Ben staande gehouden in de Den Uil park op de brug bij de kinderboerderij en in de boeien geslagen omdat ik aan t signalement voldeed en me niet door meneertje de agent wilde laten fotograferen.. Ik ben 190 lang en droeg een grijze trainingspak en zwarte jas

  Dat is dus geen blauw, geen witte streep, geen Nike…………

  nou meneer de agent, bedankt dat je me voor schut hebt gezet, me gefouilleerd hebt en in de boeien hebt geslagen omdat ik niet wilde dat je een foto van me nam. ondertussen zijn de echte boeven er vandoor!!!!

  Beantwoorden
  • Logisch dat je je vervelend voelt, maar als je gewoon even had meegewerkt had de politie je sneller kunnen uitsluiten als verdachte en achter de echte dader aangaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *