Persberichten

Man met 10 kilo drugs aangehouden

Politie_Auto_NachtDe politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden die ongeveer 10 kilo drugs in zijn auto had.

Een auto passeerde een politiewagen met agenten, die op de Rijnweg in Waterwijk een controle hielden. Aan de bestuurder werd een stopteken gegeven, dat in eerste instantie niet werd opgevolgd. Na enkele keren seinen, stopte de bestuurder toch. De bestuurder maakte een gespannen indruk en wilde zijn raampje niet open doen. Toen hij dat wel deed en naar zijn rijbewijs zocht, kwam een hennepgeur de agenten tegemoet.

Agenten troffen achter in het voertuig een grote boodschappentas aan. Daarin zaten diverse pakketjes, lijkend op pakketjes waarin drugs worden vervoerd. Hierop doorzochten de agenten de auto en hielden de man aan voor drugsbezit. In de tas bleek een aanzienlijke hoeveelheid drugs te zitten. Na weging op het bureau, bleek het ongeveer 10 kilo te zijn. Verder had de man enkele duizenden euro’s op zak, die ook in beslag werden genomen. De man is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *