Kort nieuws

Koffiehuis Staatsliedenwijk gesloten na aantreffen drugs.

Vrijdag 12 december deed de recherche een inval in een koffiehuis aan de J.G. Suurhoffstraat. Een 50-jarige verdachte werd aangehouden.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie m.b.t. verdovende middelen in genoemd koffiehuis, werd vrijdag 12 december een inval gedaan. In het koffiehuis hielden agenten een 50-jarige man aan, hij wordt verdacht van het bezit en handel van/in verdovende middelen. Er werd doorzoeking gedaan in het koffiehuis en daar troffen agenten verdovende middelen (softdrugs) aan. Deze werden in beslag genomen.

Mede naar aanleiding van de aangetroffen verdovende middelen tijdens de inval, heeft de burgemeester van Almere besloten om het koffiehuis, per direct, in ieder geval voor 3 maanden te sluiten.

Het koffiehuis is eerder dit jaar ook al in het nieuws geweest. Op 9 april van dit jaar was er brand geweest in het pand. De politie en recherche hebben toen uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak hiervan. Mogelijk was er sprake van brandstichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *