Kort nieuws

Albert Heijn aan de Brink ontruimd na melding gaslucht

De Albert Heijn aan de Brink in Almere Haven is woensdagmiddag enige tijd ontruimd geweest na een melding van een gaslucht.

De hulpdiensten werden even na half twee gealarmeerd. Aangezien het om een supermarkt ging werd er snel opgeschaald naar ‘middelhulpverlening’ in verband met het aanwezige publiek. Naast de brandweer kwamen daarom ook een ambulance en de Officier van Dienst van de GGD ter plaatse.

De supermarkt werd snel ontruimd en gesloten. De omgeving werd door de politie ruim afgezet. De brandweer heeft metingen verricht maar daarbij zijn geen onregelmatigheden vastgesteld. Na ongeveer een half uur werd de winkel weer heropend en kon het publiek verder met boodschappen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *