Persberichten

Oplettende getuige ziet diefstal scooter

politie persDinsdagavond 16 december zag een oplettende getuige hoe twee mannen met een scooter aan het slepen waren en schakelde de politie in. Een verdachte kon worden aangehouden, de scooter bleek gestolen.

Rond 23.30 uur meldde een getuige dat op de Florrie Rodrigostraat twee mannen met een scooter aan het slepen waren. Ze had de twee aangesproken, die gaven aan dat het hun scooter was. De vrouw vond het verdacht en belde de politie. Agenten zagen in een steeg de twee verdachten die nog steeds aan het slepen waren met de scooter. Bij het zien van de agenten zetten ze het op een rennen. Eén van hen, een 24-jarige man uit Almere, kon na een korte achtervolging worden aangehouden. De scooter bleek gestolen vanaf de Isadora Duncanweg. De Almeerder zit vast, een nader onderzoek wordt ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *