Kort nieuws

Blikschade bij aanrijding Poortdreef

Op de kruising Poortdreef / Europalaan heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De bestuurster die van de Europalaan kwam en aanvankelijk voor het kruispunt stilstond, reed onverwacht toch de Poortdreef op. De daar rijdende automobilist kon haar niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. Door de lage snelheid waarmee de auto op de Poortdreef reed, volgens eigen verklaring van de bestuurder met 50 km/h, is de schade beperkt gebleven tot de voertuigen. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft de bestuurders nagekeken op letsel, waarvan geen sprake bleek te zijn. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie hoefde derhalve ook niet ter plaatse te komen. Beide automobilisten zijn door bekenden opgehaald. Hun beider voertuigen zijn door een berger afgevoerd.

Het verkeer dat over de Poortdreef richting de Oostvaardersdijk reed, kon op aanwijzing van de politie over de linksafstrook van de tegenovergestelde rijrichting en een stukje door het gras het ongeval passeren.

Tekst en foto’s: Ronald de Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *