Nieuws

Inbrekers proberen met klimtouw pand Staples binnen te komen

Bij het gebouw van Staples aan de Strubbenweg heeft een onbekend aantal personen vannacht geprobeerd in te breken. Dit deden zij iets voor 01.00 uur aan de achterzijde van het pand met behulp van ladders en een klimtouw. Een getuige zag de vermoedelijke vluchtauto van de personen en heeft meteen het kenteken genoteerd en dit aan de politie doorgegeven.
Omdat de mogelijkheid bestond dat er nog personen zich op het dak zouden bevinden werd de hulp van de hoogwerker van de brandweer ingeschakeld. Na een blik op het dak bleek daar niemand meer op te zitten.
Direct na de melding werd een grote zoekactie opgezet waarbij door meerdere eenheden werd gezocht naar de verdachten, onder meer in het nabijgelegen Weteringpark. De inzet resulteerde uiteindelijk in één aanhouding.

De bedrijfsleider heeft aangifte gedaan op het politiebureau. In de dagen hiervoor heeft zich al eerder een soortgelijk incident voorgedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *