Kort nieuws

Nacontrole na woningbrand Bartokweg Muziekwijk

De hulpdiensten werden zondagmiddag even voor drie uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Liedestraat. De brandweer en politie spoedde zich richting de Waterwijk, waarna tijdens het aanrijden het adres werd gewijzigd.

De melding van een woningbrand bleekĀ op de Bartokweg in Muziekwijk te zijn. Na een geringe vertraging kwam de brandweer ter plaatse en hebben zij de woning gecontroleerd. Er bleek een kleine brand in de keuken gewoed te hebben. De bewoners hadden zelf de woning al verlaten en het keukenraam open gezet.

De brandweer hoefde daarom niet te ventileren en kon snel weer retour kazerne. Er zijn geen gewonden gevallen en de schade valt mee.

 

Een gedachte over “Nacontrole na woningbrand Bartokweg Muziekwijk

  • Jacqueline

    Ze gingen weest Water halen in waterwijk en dan door xD

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *