Kort nieuws

Ongeval tussen auto en scooter in Muziekwijk

Even na zes uur zaterdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval. Op de Cesar Franckweg met de kruising Tsjaikowskypad ging het mis. De pizzakoerier was onderweg naar bestelling toen hij geen voorrang kreeg van een automobilist. Waarna de scooter en de auto elkaar raakte en de scooterrijder gewond raakte. Hij is gestabiliseerd door de ambulancedienst door middel van de wervelplank. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het ongeval in onderzoek en de kruising is na een uur weer vrijgegeven.

De mannen die de pizza’s besteld hadden werden ingelicht door de pizzeria en ze kwamen de pizza’s bij het ongeval ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *