Aanrijding tussen auto en scooter

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er rond 01:55 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De aanrijding gebeurde op de kruising van de Martiniquestraat met de Trinidadstraat in de Eilandenbuurt. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de twee bestuurders met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een gedachte over “Aanrijding tussen auto en scooter

  • 17 november 2014 om 21:19
    Permalink

    Het zou misschien aardig zijn om te vermelden dat de chauffeur van de auto niets te verwijten valt. Door de foto’s op deze wijze te plaatsen wordt de indruk gewekt dat er weer zo’n aso auto een scooter heeft geramd. Terwijl wij allen weten dat wij automobilisten vaak enorm schrikken van het gedrag van jongeren op een scooter. Hopelijk heeft deze jongen geen blijvend letsel maar wel een lesje geleerd.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *