Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding Vogelweg

Dinsdag, aan het einde van de middag rond kwart over vijf, heeft er op de kruising van de Vogelweg met de Roerdompweg een forse aanrijding plaatsgevonden.

Twee personen raakten bij de aanrijding gewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer van Almere en Zeewolde zijn ook opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Na een snelle controle van zowel ambulancepersoneel als de brandweer, bleek dat er geen slachtoffers bekneld in de voertuigen zaten. De brandweer heeft de auto`s veilig gesteld.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. De Vogelweg is vanwege het ongeval enige tijd afgesloten geweest in de richting van Lelystad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *