Persberichten

Vrouw beroofd van sieraden in Bos der Onverzettelijken

PolitielogoMaandagochtend 29 september werd een vrouw beroofd van haar sieraden. De politie zoekt getuigen.

Rond 09.30 uur liet een 39-jarige vrouw uit Almere haar hond uit op het Jaraypad. Plotseling stonden er twee mannen naast haar, waarvan één van haar bedreigde met een steekwapen. De mannen wilden de sieraden van de vrouw. Zij gaf deze af waarna de mannen wegliepen richting de sluizen.

Getuigen gezocht
Beide mannen zijn lichtgetint, rond de 20 jaar, tussen de 1.80 en 1.85 meter lang met een normaal postuur en kort, zwart haar. Ze spraken Nederlands met een buitenlands accent en droegen een grijze/zwarte sweater met capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken. Daarnaast een donkerblauwe spijkerbroek, één had wit/grijze gympen aan, de ander zwarte gympen, beiden van het merk NIKE.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *