Kort nieuws

PVV stelt schriftelijke vragen over café Arabica

Politie doet inval bij café Arabica (5)De PVV heeft vandaag schriftelijke vragen gesteld over de inval van de politie in café Arabica aan de Vanillestraat.

De PVV wil onder andere van de burgemeester weten hoe vaak het afgelopen jaar drugs, wapens en munitie is aangetroffen. De partij stuurt in de laatste vragen aan op een complete sluiting van het café om omwonenden eindelijk rust te gunnen. Ook vraagt de partij zich af of de negen verdachten die zijn aangehouden alweer vrij zijn.

Het is niet de eerste keer dat de partij het college vragen stelt over café Arabica. In februari bracht de partij al een motie in voor sluiting van het café nadat een buurtbewoner in elkaar geslagen was.

 

Alle vragen van de PVV zijn hier te lezen [pdf!]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *