Nieuws

Nepbom aangetroffen in parkeergarage Almere Haven

Maandagavond is in de parkeergarage Brink aan het Binnenhof in Haven een verdacht object, lijkende op een bom, aangetroffen. De Politie heeft direct de omgeving rondom de parkeergarage afgezet voor onderzoek.

De politie heeft na een telefoontje dat er een verdacht object was gevonden direct meerdere eenheden naar de parkeergarage gestuurd. Al snel leek het niet te gaan om een echt explosief. Om geen enkel risico te lopen is een specialist op het gebied van explosieven naar het plaats delict gekomen voor een second-opinion. Deze wist snel vast te stellen dat het hier inderdaad niet om een echt explosief gaat, zo laat de politie desgevraagd aan HV-Almere weten.

De politie geeft geen informatie vrijgeven over wat voor een teksten of afbeeldingen op het object staan, laat een woordvoerder weten. De parkeergarage was vanwege het voorval enige tijd afgesloten maar werd na het onderzoek weer vrijgegeven.

Heeft u tips of informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.

HV-Almere is opzoek naar meer foto`s van het incident. Heeft u foto`s gemaakt van het incident? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *