Nieuws

Steekpartij bij bushalte Landgoederenbuurt

ZoekactieIn de Landgoederenbuurt heeft er vrijdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden bij de bushalte. Een man zou een 18-jarige man hebben neergestoken met een kapmes. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis. Direct werd er in de omgeving een burgernetactie gestart, ook zocht de politie met meerdere auto’s in de omgeving. De dader zou een donkere man zijn van c.a 1,75-1,80 meter lang. Hij droeg een donkere joggingbroek met een witte streep van het merk Adidas. Hij zou zijn weggevlucht op de fiets. De man is nog niet opgepakt.

Heeft u tips of informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Een gedachte over “Steekpartij bij bushalte Landgoederenbuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *