Nieuws

Scooterrijdster ernstig gewond na ongeval op Bomanspad

Bij een ongeval op het Godfried Bomanspad in Literatuurwijk is zaterdagmiddag een scooterrijdster ernstig gewond geraakt.

De vrouw ging rond 15:45 door nog onbekende oorzaak onderuit op het fietspad ter hoogte van de Poëziestraat. Meerdere eenheden van politie en ambulance werden daarop ter plaatse gestuurd. Na een eerste behandeling werd besloten om de komst van het eveneens gealarmeerde Mobiel Medisch Team uit het Brabantse Volkel niet meer af te wachten en alvast richting een academisch ziekenhuis te rijden. De vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

De politie doet op dit moment onderzoek naar de oorzaak en verdere achtergronden van het ongeval.

Update: Zondag 25/06/2017

De scooterrijdster zou mogelijk ten val zijn gekomen door een aanrijding met een andere scooter. Deze is er na het ongeval vandoor gegaan. Het zou om een lichtblauwe op een Vespa lijkende scooter gaan. De politie is op zoek naar de bestuurder en de brijrijdster van de andere scooter. Het zou gaan om twee personen in de leeftijd van 20-25 jaar.

Signalement bestuurder: man van ongeveer 20-25 jaar oud met een getinte huidskleur en een slank postuur. Hij had zwart kort golvend haar en droeg een zwart petje en een zwarte jas.

Signalement bijrijder: een vrouw van ongeveer 20-25 jaar oud met een getinte huidskleur. Zij had half lang donker krullende haren en een wit petje. De vrouw droeg een opvallend kort geel jasje.

Bent u deze man of vrouw? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie in Almere via het telefoonnummer 0900-8844. Ook getuigen van het ongeval kunnen contact opnemen via dit nummer, of bellen met anoniem met M-online via 0800-7000.

 

3 gedachten over “Scooterrijdster ernstig gewond na ongeval op Bomanspad

    • Arjen Peters

      Dat was snel! Ik kom niet uit West ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *