Kort nieuws

Eén gewonde bij aanrijding A6

Op de snelweg A6 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Lelystad, tussen de aansluiting met de A27 en afslag 7 naar de Spectrumdreef. Even na vijf uur botsten daar een personenauto en een busje op elkaar, waarbij één persoon gewond raakte. Het slachtoffer werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer was ter plaatse gekomen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling.

De betrokken voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept. De politie heeft twee rijstroken afgesloten en leidde het verkeer over de invoeg- en uitvoegstrook. Er ontstond een lange file, wat het overige verkeer een behoorlijke vertraging opleverde. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend, daar wordt door de politie onderzoek naar gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *