Persberichten

Politie zoekt aanrander

almere1109aanrandingZondagmorgen 30 maart 2014 is rond 07.00 uur een vrouw uit Zaandijk op weg naar haar werk in Almere-Parkwijk. Op het station Weesp spreekt een man haar aan. De heel netjes geklede man met een donkere huidskleur zegt dat ze mee moet naar Afrika. Vervolgens betast hij haar onzedelijk. De politie zoekt de nog onbekende man.

 

Omdat er meerdere mensen het station op komen lukt het de vrouw om bij de man weg te lopen. Wanneer het slachtoffer in de trein richting Almere stapt, ziet ze tot haar schrik dat de man ook instapt. Hij spreekt haar opnieuw aan en zegt dat hij in Amsterdam werkt. Het slachtoffer kan niet goed verstaan of hij bij een wasstraat of wasserette werkt. Om van de man af te zijn stapt ze uit op het eerstvolgende station; Almere-Poort. Ze loopt daar de woonwijk in en als zij achterom kijkt ziet zij dat de man ook is uitgestapt. Dan belt ze een vriend die haar in de woonwijk ophaalt

Op bewakingsbeelden is de man goed te zien.

 

Signalement

Verdachte:

  • man
  • hele donkere huidskleur
  • lengte 1,70 meter tot 1,80 meter
  • leeftijd 25 tot 35 jaar
  • normaal postuur
  • kroeshaar met opgeschoren zijkanten
  • droeg een zwart kostuum
  • had een wit overhemd aan
  • droeg zwarte lakschoenen.

Vragen

Herkent u de man of weet u misschien wie hij is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of bel gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *