Persberichten

Aanhouding na mogelijke diefstal bromfiets

PolitielogoDe politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 18-jarige vrouw aangehouden omdat zij mogelijk betrokken is bij het stelen van een bromfiets.

Rond 23.55 uur zag een motoragent een bromfiets rijden op het fietspad vlakbij de Parkwijklaan waarvan het achterlicht kapot was. De motorrijder gaf de bestuurder een stopteken en sprak de bestuurder aan. De vrouwelijke passagier was afgestapt en plotseling gaf de bestuurder gas en ging er vandoor. De motoragent is de bromfietser achterna gereden. Op de Elzenstraat zag de motoragent dat de bestuurder afremde en van de bromfiets afsprong. De motoragent kon nog net op tijd de vallende bromfiets ontwijken.

De passagier, een 18-jarige vrouw is aangehouden en de bromfiets is voor onderzoek naar het politiebureau gebracht. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de bestuurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *