Kort nieuws

Ruzie eindigt in nat pak bij Tweede Geuzenbrug

Een ruzie tussen een jongen en een meisje in Tussen de Vaarten is maandagavond rond 22:00 uur voor laatstgenoemde geëindigd in een nat pak. Volgens een ooggetuige was het duo onderaan de brug bij de Jan Steenstraat ruzie aan het maken waarna zij zich verplaatsten naar het fietspad op de brug.  Door een nog onbekende oorzaak viel het meisje in het water van de Hoge Vaart. Ze kon op eigen kracht naar de kant zwemmen waar ze later werd opgevangen door ambulancepersoneel. De inzet van de brandweer was hierdoor niet meer nodig. Het meisje is later voor verdere controle naar het Flevoziekenhuis gebracht. Haar vriend ging op eigenlijk gelegenheid ook naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *