Persberichten

Woninginbrekers opgepakt in Tussen de Vaarten

politie persIn de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 augustus zijn rond 01.00 uur drie woninginbrekers op heterdaad opgepakt.

Na een melding van een inbraak in een woning aan de Charley Tooropstraat gingen agenten ter plaatse. Met hulp van een melder die glasgerinkel hoorde en direct de politie belde, kon de eerste verdachte al snel aangehouden worden in de nabije omgeving. Drie andere verdachten gingen er bij het zien van de politie rennend vandoor. Twee van hen renden naar een auto toe, deze twee konden bij de auto aangehouden worden. Een vierde verdachte wist te ontkomen. De drie verdachten, een 20-jarige man uit Zaandam en een 18- en 20-jarige man uit Almere, werden na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast voor verhoor. De auto die mogelijk als hun vluchtauto fungeerde werd in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *