Nieuws

Meisje aangereden door auto in Muziekwijk

Zaterdagmiddag rond kwart over vijf is er op de kruising van de Johann Sebastiaan Bachweg met de Purcellstraat een fietsster aangereden. De fietsster en automobilist kwamen waarschijnlijk door een voorrangsfout met elkaar in botsing. Aanvankelijk leek het ongeval ernstig en werd naast twee ambulances ook de traumahelikopter opgeroepen. Het personeel van de traumahelikopter bleek echter niet nodig nadat het ambulancepersoneel de verwondingen had beoordeeld. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met rug- en nekklachten naar het Flevoziekenhuis gebracht. De Bachweg werd door het ongeval afgesloten, dit veroorzaakte enige verkeershinder. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *