Nieuws

Fietser zwaargewond na aanrijding met stadsbus

Zaterdagmiddag kort voor 18:00 uur heeft er een aanrijding tussen een fietser en een stadsbus plaatsgevonden bij de fietsovergang van het Rijenpad in Stedenwijk. De fietser reed op het Tegelenpad richting de AH toen hij in botsing kwam met de stadsbus die richting Stedenwijk-Zuid reed. Vanwege de ernst van de verwondingen werd het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ingevlogen om assistentie aan het ambulancepersoneel te verlenen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter naar het AMC in Amsterdam gebracht. De busbaan werd door het ongeval in beide richtingen tussen ’t Oor en stedenwijk-midden afgesloten. De Dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, hierbij zijn bewakingsbeelden waarop het ongeval te zien is veiliggesteld en zullen worden gebruikt in het onderzoek door de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *