Persberichten

Verdachten van inbraak aangehouden bij Amsterdam

46-NBR-6In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 mei betrapte een beveiliger twee inbrekers. De verdachten konden worden aangehouden.

Rond 05.30 uur meldde een beveiliger dat hij bij een pand aan de Televisieweg twee mannen mogelijk had betrapt op een inbraak. Bij het zien van de beveiliging stapten de twee snel in een bestelbus en reden met gedoofde lichten, hoge snelheid en een open klep weg. Bij een bedrijf aan de Antennestraat bleek de deur geforceerd. De beveiliger volgde het busje, maar raakte hem kwijt in de omgeving van Muiden. In de omgeving van Amsterdam kon het busje worden gestopt en de inzittenden werden aangehouden. Agenten brachten de twee, 65 en 28 jaar uit Almere, over naar het politiebureau in Almere. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *