Kort nieuws

Aanhouding bij controles op industrieterrein Poldervlak

Bij de controle van een voertuig tijdens een C.V.C. actie op industrieterrein Poldervlak in Almere Buiten is donderdagavond een verdachte aangehouden.

Het voertuig werd gecontroleerd omdat de bestuurder al eerder was aangehouden voor wapenbezit. Tijdens de controle werden bij de man nu een busje pepperspray en een mes aangetroffen. De bestuurder is aangehouden en door de recherche gehoord. De pepperspray en het mes zijn in beslag genomen.

Het voertuig bleek ook diverse technische mankementen te hebben. Hiervoor is proces-verbaal opgemaakt en heeft het een wok status gekregen.

Naast deze auto zijn er in de loop van de middag en avond nog veel meer voertuigen gecontroleerd. De politie maakte hierbij gebruik van ANPR camera’s op diverse locaties. Motoragenten haalden voertuigen die door de ANPR apparatuur werden aangewezen of op andere wijze opvallend gedrag vertoonden uit het verkeer en leidden deze naar de controleplaats.

Meer resultaten van de controles zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt.

Foto 1 : Politie Almere Buiten Hout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *