Nieuws

Toch onderzoek naar vechtpartij met mes Bevrijdingsfestival

De politie heeft bekend gemaakt dat de recherche toch onderzoek gaat doen naar de vechtpartij op het Bevrijdingsfestival op de Esplanade afgelopen maandag, waarbij door een man een vleesmes werd getrokken. In eerste instantie zag de politie geen aanleiding om uit te zoeken wie de mannen zijn, omdat er geen aangifte is gedaan en de messentrekker al vertrokken zou zijn toen de beveiliging ter plaatse kwam. Inmiddels beschikt de politie over aanvullende informatie die voor het onderzoek van belang is, waarop werd besloten alsnog een onderzoek op te starten. Op de ruwe beelden van het filmpje van de vechtpartij, die op het internet zijn gezet, is duidelijk te zien dat de twee vechtersbazen wel degelijk door de beveiliging uit elkaar worden gehaald.

(bron foto’s: echtefeut (foto uit video geknipt))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *