Nieuws

Slechts lichtgewonden na forse aanrijding

Op de Paralleldreef bij ’t Oor is woensdagavond een forse aanrijding gebeurd waar de hulpdiensten massaal voor zijn uitgerukt. Bij de aanrijding waren twee voertuigen betrokken, waarvan er één het talud af is gereden en ongeveer 80 meter verderop tot stilstand is gekomen, na ook nog een boom te hebben geraakt. Er werden meerdere ambulances naar het ongeval gestuurd. De brandweer werd gealarmeerd in verband met eventuele beknelling van inzittenden en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd opgeroepen om met de traumahelikopter ter plaatse te komen.

Een auto die vanaf de Oorweg de Paralleldreef opreed richting de A6 kwam in botsing met een auto die over de Paralleldreef richting de Havendreef reed. Dit voertuig met vier inzittenden reed met een behoorlijke snelheid. De bestuurder kon de auto door de aanrijding niet meer onder controle houden en na een lange remweg reed de auto van de weg af, raakte minimaal één boom en kwam onder aan het talud tot stilstand. Wonderwel konden alle inzittenden zelf uit de auto komen en na een eerste inspectie door ambulancepersoneel bleek dat de komst van de traumahelikopter niet meer nodig was. De inzittenden hadden slechts licht letsel opgelopen.

Specialisten van het team Verkeers Ongevallen Analyse hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Voor dit onderzoek en vervolgens het bergen van de voertuigen is de Paralleldreef richting Havendreef enige tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen zijn door een berger meegenomen.

2 gedachten over “Slechts lichtgewonden na forse aanrijding

  • Het stukje “reed erg hard” hij mag daar op dat stuk (de mercedes die rechtdoor ging) 80km/h dus dan heb je zo`n impact al snel!

    Beantwoorden
  • ja of n gevalletje, stoplicht springt tog op groen bij aankomst, zoals het bij al de stoplichten op havendreef is… kijk eens om je heen hoe vaak er door het rood wordt gereden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *