Kort nieuws

Scooter botst met auto, twee lichtgewonden

Woensdagochtend zijn op de kruising van de Evenaar en de Atlasdreef een auto en een scooter bij een aanrijding betrokken geraakt. Rond kwart over acht reed de auto vanaf de Atlasdreef de Evenaar op en heeft daarbij de scooter, die op de Evenaar richting het centrum van Almere Buiten reed, over het hoofd gezien. Vermoedelijk is de bestuurder van de auto verblind geweest door de laagstaande zon.

Op de scooter zaten twee meisjes die onderweg waren naar school. Beide meisjes zijn lichtgewond geraakt. Ze zijn door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De kruising is enige tijd afgesloten geweest in verband met gelekte vloeistof. Nadat dit was schoongemaakt heeft de politie de weg weer vrijgegeven.

Op deze kruising zijn vaker ongelukken gebeurd in de ochtendspits, waarbij de opkomende zon vermoedelijk een rol heeft gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *