Persberichten

Verkeerscontroles in Stad

controle politieOp dinsdag 18 februari hield de politie een algemene verkeerscontrole tussen 08.30 uur en 15.30 uur.

Op dinsdagochtend stond de politie aan de Havendreef waar 70 voertuigen de controleplaats hebben gepasseerd. In totaal werden er 45 bekeuringen gegeven voor onder andere bestuurders die te snel reden, geen gordel om hadden of door rood licht reden. In de middag stonden zij op de Muziekdreef waar 42 voertuigen zijn gecontroleerd. Hier zijn in totaal 17 bekeuringen gegeven aan onder andere bestuurders die niet handsfree belden, te hard reden of geen gordel om hadden. Ook werden er tijdens deze controle 42 blaastesten afgenomen. Hiervoor is niemand aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *