Nieuws

Auto in de sloot, helden redden leven bestuurder

Op de A6 bij knooppunt Almere heeft woensdagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto van de weg raakte en op zijn kop in een sloot terecht kwam. De inzittenden van een auto van een dakbedekkersbedrijf die achter de auto reed bedachten zich geen moment en schoten de in levensnood verkerende automobilist te hulp. De redders gingen te water en slaagden er in de automobilist uit zijn voertuig te halen en op de kant te leggen.

Volgens personeel van de brandweer en ambulancedienst hebben de twee mannen uitstekend gehandeld en door hun onmiddellijke optreden vrijwel zeker het leven van de onfortuinlijke bestuurder gered. Beide mannen, Danny van Kessel en Stefan Teeuwen, werden gecomplimenteerd door de aanwezige Officier van Dienst van de brandweer en zullen op een later moment nog extra in het zonnetje worden gezet.

Het slachtoffer is door de hulpdiensten op de wervelplank ge√Įmmobiliseerd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Friedl√§nder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *