Kort nieuws

Voetganger gewond na botsing met scooter

Donderdagmiddag raakte een voetganger in de Molenbuurt gewond na een aanrijding met een scooter. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort voor vijf uur op het Mathieu Cordangpad ter hoogte van de Wipmolenweg. Een man en een vrouw liepen daar en de man stak het fietspad over op het moment dat er net een scooter passeerde. Een botsing kon toen niet meer worden voorkomen.

De voetganger raakte zodanig gewond dat in eerste instantie het traumateam met de helikopter uit Rotterdam werd opgeroepen. Deze kon korte tijd later weer worden geannuleerd, omdat de komst niet meer noodzakelijk bleek. De voetganger kreeg van het ambulancepersoneel de eerste hulp en werd naar een ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Zowel het fietspad als de Wipmolenweg waren door het ongeval enige tijd afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *