Nieuws

Auto op dak gerold na aanrijding Markerdreef

Bij een aanrijding op de Markerdreef is een van de betrokken auto’s op het dak gerold. In totaal waren er vijf voertuigen bij de aanrijding betrokken. Geen van de inzittenden hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Maandagmiddag zijn vijf personenauto’s betrokken geraakt bij een aanrijding op de Markerdreef, tussen de Hogering en de IJsselmeerweg. Dit gebeurde even na vijf uur. Het is onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd, maar de klap was zodanig dat een van de auto’s op het dak is gerold.

Medewerkers van de dienst Handhaving van de gemeente Almere reden kort nadat het ongeluk was gebeurd de Markerdreef op en hebben meteen eerste hulp geboden. De dreef werd door de politie afgesloten. Alle betrokkenen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Twee van de betrokken voertuigen waren zodanig beschadigd dat ze door een bergingsbedrijf moesten worden opgehaald. Door het tijdstip van het ongeval was er veel verkeersaanbod, wat op de Hogering voor enig oponthoud zorgde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *