Kort nieuws

Drie voertuigen betrokken bij kop-staart aanrijding op de Evenaar

Op de Evenaar, ter hoogte van de Regenboogweg, heeft zich maandagmiddag rond 3 uur een aanrijding voorgedaan waar drie voertuigen bij betrokken waren. De bestuurder van een dienstvoertuig van een groenbedrijf merkte te laat op dat het verkeer voor hem tot stilstand was gekomen en kon niet meer voorkomen dat hij achterop zijn voorganger botste. Door de klap werd de personenauto naar voren geduwd waardoor deze tegen de auto daarvoor botste.

Een inzittende van één van de auto’s, een zwangere vrouw, werd ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het voertuig van het groenbedrijf werd door een collega weggesleept en één van de personenauto’s is door een berger opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *