Nieuws

Meerdere gewonden bij ongeval Veluwedreef

Op de Veluwedreef zijn dinsdagavond bij een ongeval meerdere personen gewond geraakt. Twee automobilisten kwamen met elkaar in botsing.

Rond 21:25 uur ging het mis op de kruising van de Veluwedreef met de toe- en afrit van de A6 richting Amsterdam. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. Meerdere personen zijn per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeerslichten buiten werking

De verkeerslichten op de twee kruisingen bij de toe- en afrit van de A6 met de Veluwedreef/Waterlandseweg lijken ten tijde van het ongeval buiten werking te zijn geweest. Meerdere getuigen geven aan dat de verkeerslichten sinds het eind van de middag oranje knipperden. Door het uitvallen van de verkeerslichten golden de voorrangsregels op de kruising welke met borden en markeringen zijn aangegeven.

Vanwege het ongeval was de Veluwedreef richting de Waterlandseweg afgesloten. Verkeer moest omrijden via de A6. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *