Persberichten

Poging straatroof op station Oostvaarders, dader aangehouden

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Zaterdag 22 februari werd een 22-jarige vrouw uit Delden door een man vast gepakt die haar telefoon wilde. De verdachte kon worden aangehouden.

Aan het einde van de middag zat het slachtoffer in de trein van Amsterdam naar Almere Oostvaarders. Op een gegeven moment kwam een man bij haar zitten die haar aandacht probeerde te trekken. De vrouw ging hier niet op in en stapte uit bij station Almere Oostvaarders. De man volgde haar echter. Het slachtoffer zette het op een rennen maar wed plotseling bij haar haren gegrepen door de man. Ze werd naar de grond getrokken. De man wilde haar telefoon. De vrouw gilde echter hard en wist de aandacht van een omstander te trekken die de politie inschakelde. Het slachtoffer gaf haar telefoon niet af waarna de verdachte ervandoor ging. Toegesnelde agenten konden de man,37 jaar uit Almere, aanhouden. Hij zit vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *