Persberichten

Drie inbrekers aangehouden

politiebureauVrijdagavond 21 februari werden op de J. Bakerstraat drie mannen op heterdaad aangehouden voor woninginbraak.

Rond 20.00 uur kwam een melding binnen van een getuige dat drie mannen met een ladder in een tuin op de Arturo Toscaninistraat liepen. Agenten waren snel ter plaatse maar troffen de mannen niet meer aan. Wel zagen ze dat er was ingebroken in een van de woningen door het forceren van een raam.

Aanhouding

Na een zoektocht in de buurt zagen agenten drie verdachte mannen in een auto, die verstopt was achter de bosjes, op de J. Bakerstraat zitten. De mannen werden aangehouden en een onderzoek werd ingesteld. Het gaat om twee mannen van 24 en 29 jaar uit Utrecht en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Na verhoor werden twee verdachten heengezonden. Een zit nog vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *