Kort nieuws

Buurtbewoners overmeesteren straatrover in Danswijk

Zondagavond heeft er een straatroof plaatsgevonden in de omgeving van de supermarkt in de Salsastraat in Danswijk.

Volgens getuigen hebben buurtbewoners de straatrover achtervolgd en op de Danslaan overmeesterd. De 17-jarige jongen is vervolgens door de politie aangehouden als verdachte en meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen van het incident kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Drie dagen ervoor, op woensdag 7 juli, was er ook al een straatroof op de Danslaan. Hier is toen een 14-jarige jongen beroofd. Hierbij waren drie verdachten betrokken en ook deze zaak wordt door de politie onderzocht.

Foto: archief

9 gedachten over “Buurtbewoners overmeesteren straatrover in Danswijk

 • Mijn kinderen waren zwaar mishandeld
  De daders waren opgepakt na de mishandeling dezelfde avond nog en dezelfde avond mochten ze weer naar buiten met niet meer
  Doen hè dus ook deze jongens staan weer buiten en doen het morgen gewoon nog een keer maar aan de slachtoffers word niet gedacht de trauma’s en angst die zij over houden we zijn gewoon veeel te makkelijk de straffen zijn veel te licht en alleen waarschuwen helpt echt niet in deze maatschappij

  Beantwoorden
  • Laat me raden, GETINTE HUIDSKLEUR zoals GEWOONLIJK!

  • Jeetje wat heftig! Ik hoop dat het na omstandigheden goed gaat met je kinderen?!
   Belachelijk trouwens dat de daders nu alweer buiten lopen, maar we wonen in Nederland en daar krijg je een waarschuwing en een aai over je verrotte kop en dan mag je weer weg.

 • Misschien krijgen deze buurtbewoners een bedankje van de politie of gemeente.

  Beantwoorden
  • Of ze worden aangeklaagd omdat de dader een schram op zijn arm heeft. Tegenwoordig hebben daders meer rechten dan de slachtoffers.

 • En mijn broertje kunnen ze gewoon uitkleden in almere haven met een pistool op zijn hoofd word niks mee gedaan, getraumatiseerd voor leven, 15 jaar.

  Beantwoorden
 • we hebben geen wijk agent dus beter eigen rechter spelen

  Beantwoorden
 • Mijn kind wordt ook elke keer bedreigd met wapens en elke keer als ze hem zien vragen ze iets zij hebben merk kleding van hem gepakt en daarna 2zilvere ringen en nu tas en bril het gaat ook 3 jongens uit Almere buiten 1 Nederland en 2 getint ik ga aangifte doen 1 keer als de politie dit niet kan stoppen dan ga ik zorgen dat zij stoppen niemand komt aan mijn kind .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *