Persberichten

Oplettende getuige voorkomt auto-inbraak

31-GJK-4In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 februari meldde een getuige dat er mogelijk ingebroken werd in auto’s. Een verdachte werd aangehouden. Er bleek nog niet ingebroken te zijn, echter de verdachte had wel inbrekerswerktuig bij zich.

Rond 01.20 uur meldde een getuige dat er een man zich verdacht ophield bij auto’s aan de Langshof. Toegesnelde agenten hoorde een autoalarm afgaan en zagen een man wegrennen. Ze konden de verdachte, 46 jaar uit Almere, aanhouden. Er bleken nog geen auto’s opengebroken, wel had de Almeerder inbrekersgereedschap bij zich. De verdachte is een bekende van de politie. Bij de fouillering werd ook een stroomstootwapen aangetroffen. De man zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *