Kort nieuws

Slippartij eindigt in de sloot

Op de afrit van de  A27 na de A6 richting Lelystad is zaterdagochtend rond 10.00 uur een busje met twee inzittenden van de weg geraakt. Het busje kwam kwam op de kop in een naastgelegen sloot terecht. De inzittende hebben op eigen kracht het voertuig verlaten en zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Een bergingsbedrijf heeft het busje uit de sloot gehaald en meegenomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

foto + info: Friedlander

3 gedachten over “Slippartij eindigt in de sloot

 • nynke bogtstra

  Het bericht is niet helemaal volledig. De inzittenden zijn door mijn echtgenoot uit de auto geholpen. Hij heeft het glas van het kapotte zijraam er uit gehaald en beide inzittenden op de kant getrokken. Ik heb ondertussen 112 gebeld.

  Beantwoorden
 • Hallo Nynke, ik ben de inzittende en zou graag met jullie in contact willen komen. Ik hoor graag van u. Groet Nascha

  Beantwoorden
  • nynke bogtstra

   Hallo Nascha,

   Mijn reactie is heel veel later, ik heb niet weer naar het nieuwsbericht gekeken en zie het nu toevallig in mijn geschiedenis. Je kunt me mailen als je wilt op nynke@vanreij.com.

   Groet,
   Nynke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *